SimMom

SimMom


SimMom is een geavanceerde full body geboorte simulator met nauwkeurige anatomie en functionaliteit om multi-professionele verloskundige opleiding van geboorte management te faciliteren, met zowel handmatige als automatische bevallingsmogelijkheden.

Het leren om snel te beslissen tijdens de bevalling kan het verschil tussen leven en dood betekenen. 

SimBaby

SimBaby


De Simbaby bootst een 9 maand oude pediatrische patiënt na . Het is een uiterst realistische full body simulator met de focus op de eerste beoordeling en behandeling van het ernstig zieke kind. Zo kun je de capillaire refill, de lichtreflex van de pupillen, bilateraal de pulsaties en de fontanel controleren. De simulator reageert vocaal en kan stuipen.

Je kan ook de simulator ook intuberen, een i.v. en intra-osseuze toegangsweg plaatsen, vitale parameters monitoren en de reanimatiekwaliteit beoordelen.

SimNewB

SimNewB


SimNewB is ontwikkeld door Laerdal in samenwerking met de American Academy of Pedicatrics om te voldoen aan de opleidingseisen van neonatale spoedeisende geneeskunde- en reanimatietrainingen. 

Met realistische eigenschappen van een pasgeborene en levensechte klinische feedback is de SimNewB ideaal voor het trainen met de specifieke behoeftes van een pasgeborene. 

SimMan3GPlus

SimMan3GPlus


SimMan3G Plus is een realistische, volwassen, full-body patiëntsimulator. De SimMan3G Plus werd uitgebreid met neurologische functes (pupilreactie, convulsies), verbeterde bilaterale veneuze en IO toegang, grotere beweeglijkheid van de ledematen, spontaan urineverlies en arteriële/veneuze bloeding.

Wens je op de hoogte te blijven?

We gaan je niet stalken en overladen met berichten, maar houden je graag op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen