SimManEssential

SimManEssential


SimMan Essential is een realistische, volwassen, full-body patiëntsimulator. 

SimMan3GPlus

SimMan3GPlus


SimMan3G Plus is een realistische, volwassen, full-body patiëntsimulator. De SimMan3G Plus werd uitgebreid met neurologische functes (pupilreactie, convulsies), verbeterde bilaterale veneuze en IO toegang, grotere beweeglijkheid van de ledematen, spontaan urineverlies en arteriële/veneuze bloeding.

ALS Man

ALS Man


ALS Man biedt een mobiele, duurzame oplossing die voldoet aan de opleidingsbehoeften van pre-hospital zorgverleners en spoedeisende zorgverleners in het ziekenhuis - van basis evaluatie tot geavanceerde life-support vaardigheden.

SimJunior

SimJunior


SimJunior is een interactieve pediatrische simulator, ontworpen door Laerdal in samenwerking met de American Academy of Pediatrics, voor het opleiden en trainen van zorgverleners. 

SimMom

SimMom


SimMom is een geavanceerde full body geboorte simulator met nauwkeurige anatomie en functionaliteit om multi-professionele verloskundige opleiding van geboorte management te faciliteren, met zowel handmatige als automatische bevallingsmogelijkheden.

Het leren om snel te beslissen tijdens de bevalling kan het verschil tussen leven en dood betekenen. 

PROMT Flex Birthing Simulator

PROMT Flex Birthing Simulator


Initiatieven op het gebied van patiëntveiligheid die de mogelijkheid op ongewenste voorvallen en medische fouten aanstippen, worden geïmplementeerd op veel verloskunde-afdelingen. PROMPT Flex is ideaal voor het trainen van casussen met een hoog risico die weinig voorkomen en voor het verminderen van complicaties. Het veelzijdige en modulaire ontwerp biedt de gebruiker een uitgebreide ervaring in alle fases van geboorte en complexiteit. Geschikt voor alle cursisten in professioneel onderwijs en voor zorgverleners. 

Premature Anne

Premature Anne


De Premature Anne is ontworpen om zorgverleners door middel van realistische ervaringen voor te bereiden om deze kleinste baby's te redden en het verder onwikkelen van de volgende vaardigheden: 

 Airway Management, thoracale compressies, vasculaire toegang via navelstreng en pllatsin IV in reeds aanwezige infuuslokatie

SimNewB

SimNewB


SimNewB is ontwikkeld door Laerdal in samenwerking met de American Academy of Pedicatrics om te voldoen aan de opleidingseisen van neonatale spoedeisende geneeskunde- en reanimatietrainingen. 

Met realistische eigenschappen van een pasgeborene en levensechte klinische feedback is de SimNewB ideaal voor het trainen met de specifieke behoeftes van een pasgeborene. 

Wens je op de hoogte te blijven?

We gaan je niet stalken en overladen met berichten, maar houden je graag op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen