WEDSTRIJD voor Woonzorgcentra 2024

Healthcare Simulation Week - 16 tot 20 September 2024

Aankondiging: Win een Dagdeel Simulatie bij VIVES Simlab!

Beste zorgprofessionals werkzaam in een woonzorgcentrum,

In het kader van de Healthcare Simulation Week 2024 is VIVES Simlab verheugd om een bijzondere wedstrijd aan te kondigen waarbij uw zorgorganisatie een dagdeel (4 uur) simulatie kan winnen in het VIVES Simlab! Deze unieke kans stelt uw team in staat om deel te nemen aan een simulatie gericht op Human Factors en Crisis Resource Management (CRM), essentieel voor het verbeteren van patiëntveiligheid en teamcommunicatie.

Waarom deelnemen? Simulatie in het VIVES Simlab biedt een realistische en uitdagende leeromgeving waar zorgverleners kunnen oefenen met scenario's die zich in de praktijk kunnen voordoen. Door middel van deze intensieve training kunnen teams hun vaardigheden in crisismanagement, communicatie en samenwerking aanscherpen, wat uiteindelijk bijdraagt aan veiligere zorg voor jullie zorgontvangers.

Hoe kunt u deelnemen? Schrijf een motivatie waarin u uitlegt waarom simulatie gericht op Human Factors en CRM belangrijk is voor uw organisatie. Vertel ons over de uitdagingen die uw team dagelijks tegenkomt en hoe deze training een verschil kan maken in uw zorgpraktijk. De meest overtuigende en inspirerende inzending wint een dagdeel simulatie in het VIVES Simlab.

Wat verwachten wij in de motivatie?

Stuur uw motivatie in vóór 15 September 2024 naar christof.patyn@vives.be

Prijs: De winnende zorgorganisatie krijgt de kans om met een team van maximaal 6 personen deel te nemen aan een intensieve en leerzame simulatiesessie in het VIVES Simlab.

De winnaar wordt bekend gemaakt op 18 September 2025.

Grijp deze kans om uw team te versterken en te leren binnen een veilige omgeving! Wij kijken uit naar uw inzendingen en wensen alle deelnemers veel succes.

Met vriendelijke groet,

Christof Patyn
Coördinator VIVES Simlab
Hogeschool VIVES | Studiegebied Gezondheidszorg
Doorniksesteenweg 145 | 8500 Kortrijk
Tel +32 56 26 41 10
e-mail: christof.patyn@vives.beWens je op de hoogte te blijven?

We gaan je niet stalken en overladen met berichten, maar houden je graag op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen